#3 ~ Egyen karkötő

by - augusztus 26, 2017

Képtalálat a következőre: „anchor karkötő tumblr”

Sziasztok!

Most egy kis ötletelgetős poszttal érkeztem, ami leginkább arra irányul, hogy szeptember 14-én leszünk 5 éve együtt a .....  férjemmel (tényleg nem megy még nekem ez a szó :D ) és már hosszú ideje gondolkodom valami olyanban, amit ő is tud hordani illetve én is. Tavaly már szerettem volna meglepni őt egy hasonlóval, de addig gondolkodtam, míg eltelt a szeptember 14-e és semmi sem lett belőle. Most azért, mégiscsak 5 év, illetve mivel "profi" lettem az aliexpresszből, gondoltam kutakodom ott egy picit, mit is lehetne rendelni.

Ami nagyon tetszik, az a horgonyos karkötő, de ha találok olyat, amit mondjuk tudom, hogy ő is és én is szívesen hordanánk, akkor mindenképpen átgondolom és átértékelem a horgonyos karkötőt. Nem nagyon szokott semmit hordani, volt neki piercing a szemöldökében, de ezen kívül sem nyakláncot, sem karkötőt nem hord az utóbbi időben. Talán majd most.
Most, hogy az aliexpresszt átnéztem nem igazán találtam olyan karkötőt, ami szerintem Neki tetszene, egy volt talán, amely horoszkópos, egész jól néz ki.

Tovább menve, ismerem az anchor.hu oldalát, ezen böngésztem tavaly is. Elvégre én ilyet szeretnék, remélhetőleg ki tudok választani egy olyat, ami neki is tetszeni fog.

Mivel neki a sötét színek a kedvencei: fekete, sötétkék, kék, ezekből a színekből próbálok válogatni.


Fekete horgony karkötő (bőr)Sötétkék horgony karkötő

   
Ezek szerintem elég férfias színek és ahogy  nézem egyedi gravírozást is vállalnak, ebbe szeretném belegravíroztatni, hogy 2012. 09. 14.  Szerintem az övőbe egy E betűt még, az enyémbe pedig egy M-et. Hm nem is rossz ötlet :)

Nézzük a női színeket.  Nekem a lila, de legjobban a kék a kedvenc színem, de szeretem a feketét is, ezért nagyon gyanús, hogy ezek lesznek azok, amiből én válogatni fogok.
Ejj ez a piros és ezüst nem is olyan csúnya :) 

Bordó horog karkötő (bőr)  Ezüst horgony karkötő (bőr)  Kék horgony karkötő (bőr)  Világoskék horgony karkötő (textil)  

Szerintem nagyon kis szépek, nekem innen akárhogy is nézem a kék és a sötétkék tetszik a leginkább. A napokban gondolkodom rajta és szerintem megrendelem. 

Legyen szép napotok :) 

ESZTER

You May Also Like

0 megjegyzés