#11 ~ Milyen appok vannak a telefonomon?

by - szeptember 06, 2017


Képtalálat a következőre: „we heart it blogger phone”

Sziasztok!


A mai napra gondoltam egy olyan posztot, amelyben bemutatom nektek, hogy miket is töltöttem le a telefonomra, amiket szinte nap-mint nap használok. Régebben ész nélkül töltöttem le mindent, aztán végül csak a helyet foglalta és nem is használtam. Mostanra azért tudatosabban töltöm le az appokat, leginkább csak azokat szedem le, amire tényleg szükségem is van. Mivel azért szeretek új dolgokat letölteni, mostanság ha megunom le is törlöm. Az alap alkalmazásokon kívül ( mint például a gmail, youtube, naptár, jegyzettömb stb ) most következzenek a kedvenc appjaim :) 
A telefonom: HUAWEI P9 LITE -2017


   

° Facebook - Nyilván ezt minden nap használom tulajdonképpen azért nem is tudnám nélküle elképzelni a napomat. Jó megnézni, akár fél pillanatra is mondjuk kivel mi történt, milyen értesítéseim vannak stb. De gondolom nem kell magyaráznom

° Messenger - Mivel a legtöbb barátnőm, rokonom vidéken él, ezért leginkább ott tudok a legtöbbet kommunikálni velük. Emiatt is hasznosnak találom, sőt többi ismerősömmel, barátaimmal és a párommal is ott beszélgetünk sokszor. 

° Instagram - A kedvencem. Enélkül nem tudnék meglenni szerintem, ide több magánjellegű dolgot megosztok mint az előbb felsorolt helyeken. Több fotót- videót töltök fel. Szívesen nézegetem a sztárok illetve azok képeit akiket követek. 

° Twitter - Ezer éve használom, szerintem szintén  jó kis app, szívesen osztok meg ott is dolgokat, zenéket vagy a blogommal kapcsolatos infókat ott is megtalálhatjátok. 

° Időkép - Lehet, hogy ez egy butaság, de minden áldott nap megnézem az adott napra való időjárást, úgy tervezem a dolgaimat. A radart is gyakran böngészem, ha esetleg szóba kerül egy vihar. Aztán számomra fontos még benne a napi orvosmeteorológia, hiszen mint fejfájósnak jó tudni mire számítson. 

° Budapesti Menetrend - Azt hiszem nem kell magyaráznom. Jó tudni, mi mikör jön :) 

° Instasize - Néha imádom szerkesztgetni a képeimet, amelyek aztán felkerülnek majd a közösségi oldalakra. Erre pedig nagyon hasznos alkalmazás az Instasize. Van benne egy csomó filter és további szerkesztési lehetőséget is felkínál. 

° Telekom - Az ottani ügyeimet könnyedén tudom intézni. :) 

° Viber - Szívesen használom ezt is, van ismerősöm, aki például nem használ facebookot ,ilyenkor sokszor itt beszélgetünk vagy hívjuk egymást. 

° Deezer - Gyakran hallgatok itt zenét, szerencsére minden újdonság hamar felkerül. 

° Pinterest - Na ezt az alkalmazást egyszerűen imádom. Annyi minden van rajta, rengeteg inspiráció képek formájában. Szerintem a legjobb találmány. :) 

° Naptáram - Azt hiszem egy lány életében fontos, hogy mindent észben tartson, főleg, hogy mikor jött meg, mikor esedékes a menstruációja. Nem hinném, hogy titkolni kellene, ezért is osztom meg, szerintem hasznos kis alkalmazás, itt ha esetleg el is felejteném, nyomon tudom követni a dolgaimat. 

° Kalendarapp - Már sokszor vettem magamnak határidő naplót, amit ideig óráig használtam, majd végül egy betűt sem írtam bele. Gondoltam kellhet már valami olyan, ami kéznél van és csak gyorsan bepötyögöm a dolgaimat és nyomon tudom követni. Erre ez az alkalmazás pedig nagyon jó. 

° 360 Security - A telefon óvó-védő applikációja. Van benne takarító, gyorsító, vírusírtó funkció. Érdemes letölteni.

° Runkeeper - Kiválaszthatjátok, hogy melyik mozgásformát kísérje végig. Választhattok biciklizés, futás vagy csak sétálás között. Méri és értesít a megtett kilóméterekről, kalóriáról stb. 

Episode - A kedvenc játékom telefonra. Rengeteg sztorit végig játszottam már vele. Angolul van, ami egyrészt a nyelvtudást is segítheti másrészt pedig gyakorolhatunk vele. Némelyik tök jó sztori, alig vártam sokszor, hogy folytathassam. Hátrány, hogy gemekkel működik vagy várunk 3 órát a következő fejezetig. Általában 3 "fejezetet" végig enged játszani. Próbáljátok ki. :) 

Ti miket használtok? Miket töltötök le szívesen a telefonotokra? :) 

ESZTER


You May Also Like

0 megjegyzés