#12 ~ Mizu velem?

by - szeptember 09, 2017

Képtalálat

Sziasztok!

El sem tudom mondani mennyire örülök annak, hogy végre hétvége van. Mivel annyit melóztunk a  múlt hétvégén is a festéssel, meg a kis rögtönzött házibulival, hogy nem igazán tudtam kipihenni magam. Ez pedig jóformán rányomta a bélyegét az egész hetemre. Állandóan álmos, fáradt voltam. Ráadásul megkezdőtött a munkahelyen is a hajtás, ami mégjobban lefárasztott.
A hetem amúgy ebben a hangulatban telt el, amit tetőzött még, hogy elkezdtem köhögni. Mondanom sem kell mennyire örülök neki. Esténként, amikor hazajöttem bekapcsoltam a youtube-ot és hallgattam a zenét ezerrel, hogy kikapcsoljon az agyam. Nagyon vártam már a pénteket, remélem a hétvégén ki tudom magam végre pihenni.
A héten megjött az aliexpresszről rendelt órám is, aminek nagyon örültem. Mondjuk lazán három hetet vártam rá.Ám reggel már arra ébredtem fél9kor, hogy felettem dübörögnek, kopognak, hangoskodnak, nem sokkal később pedig becsengetett a felső szomszéd, hogy csak tudjuk ablakot cserélnek. Szombat fél9kor?? Na mindegy végül is már úgysem tudtam volna aludni, de hát még tök jó, hogy panelban senki sem törődik a másikkal.
Annyira fel tudnak bosszantani a boltban is az emberek. Ma vásárolni voltam, és egy néni teljesen elállta az utat a kocsijával. Lényeg a lényeg, kultúráltan megvártam mire el tudok menni, majd a sajtokat válogatva én is megálltam. Jött is mögöttem nem sokkal , gondoltam kikerül vagy ilyesmi, ám úgy neki ment az én bevásárló kocsimnak, hogy azt rátolta a lábamra, majd közölte, hogy talán egyenesen kéne tartani azt a bevásárló kocsit. Úgy eldurrant az agyam, hogy legszívesebben neki mentem volna. Nem elég, hogy a lábamra tolja még beszól. Komolyan néha nagyon elegem van az ilyen emberekből, ő meg kényelmesen tovább haladt.

A mai nap takarítok, meg  muszáj vagyok az adminisztrációimat megírni, hogy hétfőre készen legyek vele. Vasárnap szeretnék elmenni moziba, még megpróbálom addig kitalálni, hogy mit néznék meg szívesen. Van tippetek? Horror szóba sem jöhet ;-)

Képzeljétek, 7-én volt 5 éve, hogy Budapestre költöztem, aznap találkoztam először a férjemmel ..ejha le tudtam írni simán :D 14-én lesz az évfordulónk, 5 éve, hogy együtt vagyunk. Ma vettem is lottót, ahol bejelöltem az 5-ös számot. Most minden e körül forog úgyis.

Legyen szép napotok, később jelentkezem. xo.


You May Also Like

0 megjegyzés