#15 ~ 5 év

by - szeptember 13, 2017Sziasztok!

Szeptember 14-e , az a nap, amikor 5évvel ezelőtt 2012.09.14-én összejöttünk a párommal.
Fura így leírni ezt a számot, mert most ez mégis olyan más. Másabb, mint a 4, másabb, mint a 3. Az is furcsa, hogy eltelt már ennyi idő. Persze örülök, hogy 5 éve már együtt vagyunk, mégis olyan hosszúnak tűnik ez az idő.
Mert az is!

Emlékszem, amikor szeptember elején a Blaha Lujza téren várt rám, ő a villamos végében, én a villamos elejénél álltam. Arra is emlékszem, hogy megkérdezte, anyukám hogy viseli azt, hogy elköltöztem otthonról. Olyan jó ezekre a pillanatokra vissza emlékezni, picit össze is szorul a torkom, ahogy eszembe jut minden pillanata az első találkozásunknak. Epp a youtube-on Demi Lovato - Tell me you love me c. száma megy, én pedig az emlékek szárnyán gondolok az elmúlt öt évünkre.

Emlékszem, amikor együtt körbe jártuk a város nevezetességeit, mindent látni akartam és mindent megnéztünk. Emlékszem, amikor a Margitszigeten sétáltunk, amikor, mindig az Örs vezér terén búcsúztunk el egymástól vasárnap este.

Emlékszem, amikor először felmerült az a téma, hogy költözzünk össze, arra, hogy mennyit sírtam a munkahelyemen, hogy egy ilyen változás fog az életembe bekövetkezni és olyan nehezen léptem meg, mert mindig féltem a változástól. Aztán, hogy mennyire boldogok voltunk, amikor együtt kezdtünk élni, a mindennapi dolgok, a feladatok, hogy mindent együtt kell megoldani, ki fizeti be a számlát, ki viszi ki a szemetet vagy, hogy osszuk be épp a takarítást.
Emlékszem arra is, amikor először bemutattam a családomnak, mennyire jó érzés volt, hogy mindenki rögtön megszerette és ilyen könnyedén befogadták. Boldog voltam, hogy ő is bármire kapható volt, szívesen segített a rokonoknak, anyukámnak.
Eljegyzés közös döntés volt, mégis egy előrelépés, ahhoz amit tudtuk kezdettől fogva, hogy együtt akarjuk leélni az életünket. Emlékszem az első pici vitánkra, amikor keservesen sírva rogytam le a szék mellé, de mégis megoldottuk. Éjszakákon át tartó beszélgetéseket folytattunk, akkor még msn-en, majd viberen, facebookon, ahol csak tudtunk.
Az esküvőnkre nagyon büszke vagyok, mégha nem is vagyok híve annyira a házasságnak. Örülök, hogy férj és feleség lettünk, más periódusba lépett az életünk, akár ki tudom ejteni e azt a szót, hogy férj vagy nem. Igyekszem büszkén viselni a nevét,  de igyekszem megtartani a saját egyéniségemet.

Emlékszem arra is,  volt egy idő, mikor azt gondoltuk, hogy lehet jobb lenne nekünk külön, mikor csak unott hétköznapok sora ment, amikor mindketten fáradtak, nyúzottak és levertek voltunk. Mindig visszatalálunk egymáshoz. Mindig megoldódnak a dolgok, mert mi nem akarjuk, hogy ennek vége legyen, közös jövő és közös élet mindig is a cél.
Emlékszem sokszor mennyit nevettünk, a poénokra, ami vagy tőle vagy tőlem származott.  Emlékszem arra is, amikor együtt sírtunk a Szerelmünk lapjain, arra, amikor először megnyílt nekem és mindent elmondott a múltjáról
Mára minden mozdulatát, gondolatát, rezdülését ismerem. Hazudni nem tudunk egymásnak, mindketten észrevesszük a másikon. 5 év alatt annyi mindent megéltünk együtt, jót és rosszat is, támogattuk és segítettük a másikon. De a legfőbb szeretjük egymást. Sok minden változott ezalatt az 5 év alatt, de el sem tudnám magam nélküle képzelni. Azt, hogy ne együtt aludjunk, ne várjam itthon esténként, ne akarjam megmondani neki a tutit, szekálni valamivel.
Nagyon szeretem benne, hogy egy ezermester, hogy tud főzni, bármikor rábízhatok egy ebédet meg tudja csinálni, azt, hogy segítőkész és becsületes. Mindent lelkiismeretesen megcsinál. Minden alkalommal támogat, ha rossz időszakom van, ha hisztis vagyok (ami ritka) nehezen, de elviseli :) 

Köszönöm neki ezt az öt évet, meg vagyok hatódva, hiszen mégis ennyi időt leélni valakivel, aki már a férjed is, számomra nagy dolog. Tudom és hiszem, hogy ez örökké fog tartani.. Mindig mindent meg lehet beszélni és változtatni. Mindkettő félnek akarni kell, akarni azt, hogy működjön a dolog. Ha tudjátok, hogy ti együtt akartok lenni, akkor mindenre van megoldás :) 

Szép estét Nektek. Puszi.. 


You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Gratulálok Eszter, kívánom, hogy örökké tartson! :) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Theaa :) <3 nagyon köszönjük Neked, bízom is benne hogy így lesz :*

      Törlés