#21 ~ Györgytea -mintabolt

by - szeptember 25, 2017
Sziasztok!


Aki követ engem a Blogger Queens oldalán is, olvashatta a gyógynövényekről szóló bejegyzésemet, akár hiszitek vagy sem, mostanság, de picit fiatalabb koromban is érdekelt ez a téma. Mióta pedig megismertem Szabó Gyuri bácsit és az ő munkásságát, egyre jobban belemerültem a gyógynövények világába. Már pár éve szeretnék eljutni a boltjába, de valami miatt mindig elmaradt. Most azonban elmentem és meg is néztem milyen hely is Gyuri bácsi boltja. 


Gyuri bácsi boltja 2013-ban nyílt Budapesten a Bank utca 4. szám alatt. Ma volt szerencsém benézni az üzletbe és vásároltam két teát. Az üzlet pici, de aki belép csak azt láthatja, hogy telis-tele van teafüvekkel. Egy hatalmas tábla értesíti a vásárlókat egy-egy adott készítményre, gondolom naponta változtatják, továbbá Gyuri bácsi előadásairól, a polcon pedig a róla készült könyveket láthatjuk. Lehetőség van tea kóstolására is. 

     Az árak elég reálisak, szerintem bio boltokban hasonló vagy drágább áron lehetne csak megvásárolni a készítményt. Az eladó hölgy nagyon profi volt, rögtön levette az elmondásom alapján a problémához kapcsolódó teafüvet. A hátoldalán pedig olvasni az elkészítést és az adagolást is.
Vettem egy  Mezei kakukkfű teát, amely immunerősítő. Igyekszem idén ősszel-télen elkerülni a betegségeket, remélem hatásos lesz majd.
Továbbá gyulladáscsökkentő hatással bíró Diófalevél teát.


   Egy következő posztban lehet beszámolok Nektek a hatásáról, remélem segít majd :)

Puszi

A Blogger Queens oldalra írt bejegyzésem első részét IDE KATTINTVA olvashatjátokYou May Also Like

0 megjegyzés