#7 ~ Hétvége

by - szeptember 03, 2017


  


Sziasztok!

Először is #HELLOSZEPTEMBER, ez az időszak is eljött. Lassan azt hiszem nekem is át kell hangolódnom.

Képtalálat a következőre: „Hello september tumblr”


Kicsit eltűntem az elmúlt napokban, a laptopom is alig volt bekapcsolva, mert rengeteget dolgoztunk. Kezdődött azzal, hogy régóta kitaláltuk, hogy festeni szeretnénk. Muszáj volt már egy tisztasági festést csinálni a lakásban, mert ráfért, pláne, hogy az előző lakók miatt rengeteg hiba, lyuk volt a falon. Csütörtökön és pénteken szabadságon voltam, kikevertettük a színt, majd elrendeztük a lakást, felszerelkeztünk és neki álltunk a festésnek. Mindebben csak az volt a pláne, hogy a barátnőm jött szombaton és arra patentul készen akartunk lenni. Csütörtökön elég jól haladtunk a szobával és tulajdonképpen aznap este 10-re végeztünk is. Mindketten le- s fel ugráltunk a létrán, mire ágyat értünk teljesen el voltunk fáradva. Nem is tudom elképzelni, hogy bírtuk, mert a szekrények iszonyú nehezek és én segítettem a páromnak arrébb mozdítani.

Pénteken, valahogy a lendület alább hagyott, a javítást megcsináltuk, majd rátértünk a hálószobára. Elég lassan ment, valahogy mindig volt valami, pedig aztán sokkal kisebb a nappalinknál. A plafon kifestése után neki álltunk a falnak, csakhogy az előző festék pergett le. A párom kijavította  a hibákat, ami igazából mégtöbb időt elvett. Nagy nyögve nyelősen készen lett a kis szoba is, majd elkezdtem takarítani. Az a mázlink, hogy a fóliázás miatt nem volt olyan sok a takarítás, kicsit kellett sikálni a festéket, szerencsére a durvább részt megúsztam. Kiporszívóztunk, stb, majd valamikor fél12-kor kerültünk ágyba. A szobát is átrendeztük, szerintem klassz lett. Néha fel tudtam volna robbanni egy-egy dolog miatt, meg a fáradság is rajtunk volt, szóval. Örülök, hogy végeztünk. Megvagyok elégedve magunkkal. 


Reggel még egy kicsit pakoltam, mert jött aztán a barátnőm. Délután főztem és elkezdtünk borozni. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk. Később itthon játszottunk a fiúkkal felelsz vagy mersz játékot meg egy kis activity-t. Jókat ittunk, beszélgettünk. Ezt a bejegyzést úgy írom, hogy 3 órát aludtam, mert 5 órakor feküdtünk le hajnalban. Nem tudom, hogy bírtuk, de... ez a hétvége egy rohanás volt. Mindenesetre nagyon szupi lett minden... 

Tegnap voltunk az Alleeban őszi cipőt venni, akartam most egy sportos darabot is, amiben csak így jövök megyek, úgyhogy a Deichmannban vettünk egy kondi cipőt. A cipő VTY 6990ft volt, nagyon tetszik, pedig ilyesmiket nem igazán szoktam hordani. Aztán, ha már ott voltunk vettünk egy fekete nadrágot is. Aztán képzeljétek a múltkor a joy magazinban volt egy Schwarzkopf termék minta, nagyon klassz sampon volt,  caviar kivonattal, szóval vettem egy balzsamot próba gyanánt, ha elfogy a mostani sampon veszek hozzá majd sampont is. 


Ma még szeretnék két bejegyzéssel készülni.. remélem sikerül is. 

ESZTER


You May Also Like

0 megjegyzés