#23 ~ Mi újság velem?

by - október 02, 2017Először is  #goodbyeseptember és #HELLOOCTOBER
Már tegnap szerettem volna megírni ezt a posztot, de annyira sok dolgom volt, hogy végül semmi sem lett belőle. Annyira furcsa, hogy most "ejtettem könnyeket" az augusztusért és a nyárért és máris itt van az október. El se tudom képzelni hova mennek ilyen gyorsan a napok?! Ti is így vagytok vele? Olyan jó volt a nyár, nem kellett tartanom a hűvös időtől, szuper volt minden, most meg szinte beleolvadtam a hétköznapokba. 

Mi újság velem mostanság? El sem tudom mondani mennyire fáradt vagyok, most érzem azt, hogy betelt a pohár, kissé elegem lett. Múlt héten olyan szinten elfáradtam, hogy este már alig vártam, hogy haza érjek és kisírjam magam. Voltak olyan napok, amikor enni nem volt időm, este tudtam csak egy picit vacsorázni, mert minden napra volt valami. Érzem, hogy tornyosulnak a teendők, sok minden van a munkahelyen, közben itthon nincs időm arra, hogy összerendezzem a lakást. Egyszóval besokalltam...és fáradt vagyok. 

Nos, gondoltam, készülök a férjemnek valami jó kis tortával a mai napra,de egyszerűen időm nem volt neki sütni, emiatt picit bánatban vagyok, de remélem elnézi nekem ezt most, igyekszem pótolni. A hétvégén végre sikerült eljutnom unokatestvéremékhez és látnom az unokaöcsémet. Képzeljétek Bálint már állt, ügyesen ül és olyan okos. Szereti az egyik vonatos mesekönyvet és minden zenélős dolgot, amit el tudtok képzelni. Úgyhogy jó volt picit vele is lenni.
 Tulajdonképpen szinte az összes napom jövés-menés, pláne, hogy a hétvégén elérkezik az esküvő is. Szerencsére mindkettőnk ruhája megvan, már csak a nászajándéknak a  képeslapot kell megvennem.

Majd elmesélem azt is, hogy telt az esküvő. Aminek örülök, hogy a férjecskémmel sikerül összeöltöznünk, úgyhogy remélem jól mutatunk a szinte ugyanolyan színű ruháinkban. 

Ti hogy vagytok? Örültök az októbernek? :) 

Szép estét E. 

You May Also Like

0 megjegyzés