#28 ~ Dumaszínházban jártunk

by - október 17, 2017


Sziasztok!


Most a tegnap esti élményemet osztanám veletek, hiszen immáron második alkalommal, hogy Dumaszínházban voltunk. 

Néhány évvel ezelőtt a párom szül-és névnapjára vettem két jegyet ajándékba, akkor is nagyon jól éreztük magunkat, a tegnapi estén pedig unokatestvéremékkel voltunk, a kedvenceim léptek fel egy DumaJam műsorral. 
Hadházi László, Aranyosi Péter illetve Kovács András Péter /KAP/ szórakoztatta a közönséget, mondhatom sikerrel. 

A Dumaszínház egyébként a Corvin-sétányon van a Corvin Pláza mögött, számunkra egész könnyen megközelíthető volt. Miután lecsekkoltuk a jegyeket, helyet foglaltunk majd ezer évet vártunk a kiszolgálásra. Mondhatom unokatesóm férje nem egy szívbajos fajta, amikor jeleztem, hogy jöjjenek ő lazán beközölte a kisfiúcskának, hogy mi meg majd nem fizetünk, amiért ennyit vártunk. A vicc az egészben az, hogy a következő körnél mondta, hogy hoz nekünk ingyen nachost emiatt a kellemetlenség miatt. Szegény nagyon zavarban volt. Nos, én rendeltem egy mojitót, a fiúk söröztek, unokanővérem borozott. Ők vacsiztak is, mi inkább nachost ettünk. Persze aki vacsorázni szeretne, készítse a pénztárcáját, vannak azért árak keményen. 

Fél8 után nem sokkal kezdte meg az előadást a három standup-os, kár, hogy kisminkeltem magam, mert annyit nevettem, hogy lefolyt minden sminkem, a könnyeim pedig szintén hulltak a nevetéstől. 
Aranyosi és Hadházi az este remekelt, KAP picit lightosabban nyomta, persze voltak poénjai, de a másik kettő lekörözte. Így hárman pedig szenzációsak voltak. Rengeteg marhaságot összehordtak, bírom, hogy a saját hülyeségeiken is mennyit tudnak nevetni. A poénokat sajnos így nem tudom visszaadni, de gondolhatjátok mennyire jók voltak.

(a kép csak illusztráció)

Azt hiszem nekem is hiányzott már egy kis kikapcsolódás, amikor elfelejthettem a fáradságom és a gondom. Pedig eléggé fáradt voltam, mégis nagyon jól éreztük magunkat. Érdemes volt tehát elmenni, olyan jó volt jó ízűeket nevetni, tényleg sírtunk már mindannyian. 

Aki teheti és szereti menjen el egy ilyen előadásra, általában két óra egy szünettel. A hely szimpatikus, a fellépők szuperek, a hangulat pedig páratlan. 

Nekem egyébként KAP, Aranyosi Péteren kívül még Beliczai Balázs (őt is láttam már élőben) illetve Bödöcs Tibor, Somogyi András a kedvencek. Kedvelem még a Szomszédnéni Produkciós Irodát, néha Kiss Ádámot is. Hadháziról most lett jobb a véleményem. 

Végére itt egy kis illusztráció, hátha meghozom a hangulatot vagy esetleg egy nevetős estét sikerül nektek okoznom :) 
Szép estét :) 


You May Also Like

0 megjegyzés

instagram