#45 ~ Kedvenc zenéim novemberben

by - december 03, 2017Sziasztok!

Most egy olyan bejegyzéssel érkeztem, melyben összeszedtem azokat a dalokat, amelyeket novemberben hallgattam rongyosra. Mivel imádom a zenét, a jó zenét meg főleg, ezért akadt bőven, amit hallgathattam.

Lássuk mik voltak ezek: 

1. Ed Sheeran - Perfect 
Amikor meghallottam ezt a dalt anno, kész voltam a szövegétől, a könnyeimmel küszködtem. Vártam hozzá a klippet is, ami nem okozott csalódást, nagyon meghatóra sikeredett. Mostanában ilyeneken mindig bőgök, úgyhogy most sem volt másképp. A Perfect gyönyörű és érzelmes lett. Még a buszon is ezt dúdolom magamban :)


2. Louis Fonsi ft Demi Lovato - Échame la culpa 
A latin zenéért mindig is odavoltam, na most Fonsi és Demi daláért is hasonlóképp rajongok. Szerintem ezt nem is kell ragozni :) 3. Maluma - Corazón
Maluma lett a legnagyobb kedvencem az elmúlt időben. Imádom ezt a pasit. Nemrég pedig megjelent egy új dala  Corazón címmel. Ez is iszonyúan tetszik, szerintem éjjel-nappal tudnám hallgatni :) + Flo Ridával is együtt dolgozott, amiből a Hola c. dalt hozták ki :) Hallgassátok meg azt is :)


4. P!nk - Beautiful Trauma
Mindig is hallgattam P!nket, de ennek a számnak a szövege annyira klassz és persze igaz, hogy rögtön megtetszett. Mellesleg Tatum is sokat nyom a latban, hogy a klippet nézem állandóan :D 
5. New Level Empire - Belédfulladnék
Igaz, hogy októberi megjelenés, de nemrég találtam rá erre a dalra. Egyből megtetszett.


Ti miket hallgattok mostanság? :) 

Szép napot :) E. 


You May Also Like

0 megjegyzés

instagram