#47 ~ Filmajánló - Ghost

by - december 11, 2017
Sziasztok!

Volt már olyan film, amit, ha egyszer láttok annyi érzés kavarog bennetek, majd jó sok évvel később is így érzitek ezt? Képzeljétek, én tegnap így jártam. Ezer éve láttam már a Ghost c. filmet, de tegnap éjjel a tv előtt kuporogva bámultam a filmet, mintha sosem láttam volna. 

A Ghost főszereplői egyébként (Demi Moore és Patrick Swayze) Molly és Sam, akik gyanútlanul sétálgattak, amikor rájuk támadnak, de Sam, hogy mentse magukat ellenszegül a támadónak és végezetül ő jár rosszul és meghal. Azonban Sam nem lép tovább, szerelme annyira erős,  a Földön marad. Molly összeroskadva viseli élete szerelmének a halálát, miközben Sam folyton vele van, nem hagyja nyugodni gyilkosa kiléte. Mikor kiderül, hogy nem is volt olyan véletlen a támadás, a férfi mindent megtesz azért, hogy Mollyt megmentse. Segítségére lesz egy spiritiszta (Whoopi Goldberg ), vele együtt próbálják meggyőzni arról Mollyt, hogy mi történt vele, hogy halála óta végig vele volt és, hogy veszélyben az élete. Molly nehezen hiszi el Oda Mae szavait, de amikor Sammel közösen bebizonyítják, a nő megérti és elhiszi, hogy szerelme nem ment még el.
Egy veszélyes éjszaka búcsúzik el szerettétől, ami szerintem bárkinek megható lehet...


Nem is tudom mikor láttam utoljára ezt a filmet, (ami egyébként 1990-es) de tegnap nem tudtam nemet mondani rá, mikor láttam, hogy a tvben vetítik. A pláne az egészben, hogy sem Demi sem Patrick nem tartozik a kedvenc színészeim közé, mégis teljesen át tudták nekem adni a film lényegét, azt, hogy mennyire szereti ez a férfi Mollyt. Az azért erősen látszik, hogy nem egy 21.századi Szellemekkel suttogóról van szó, mert a szellemes jelenetek néha viccesek, de lényegében teljesen átadja a film hangulatát még így is. Whoopi Goldberg szerepe szenzációs, a pár szerelmi története mellett szerintem neki okvetlen ott kellett lennie, hogy azt a vicces, szarkasztikus érzését megadja, mégis jó barát és segítő ember szerepét kapta meg. 

Nos, végezetül nekem nagyon tetszett most is, mint legutóbb is. viccesen néztem ki szerintem ahogy a sötétben gubbasztottam éjjel a kanapén, de képtelen voltam felállni a tv elől és lekapcsolni, érdekelt mi lesz velük :) TI LÁTTÁTOK A FILMET? MI A VÉLEMÉNYETEK RÓLA ? You May Also Like

0 megjegyzés