#51 ~ Boldog Karácsonyt!

by - december 24, 2017

Kedves Olvasóim, Blogger társaim, ismerőseim, barátaim, családom!

Eljött ismét az az ünnep, amit a legtöbben várunk, az ünnep amikor egy kicsit megállunk, elgondolkodunk, esetleg elmélkedünk az utóbbi hónapok eseményein, miközben a fenyőfát díszítjük. Igen, hosszú utat jártunk be Szentestéig, voltak akiknek jobban alakult az év, van akinek kevésbé, de a lényeg, hogy a szeretet ünnepén mindez nem számít. Az számít, hogy együtt legyünk a családunkkal, barátainkkal, rokonainkkal, hálát adjunk azért, akik körülöttünk vannak és velünk együtt ünnepelnek. 

Ilyenkor mindenki pörög: főzés, sütés, ajándékok utáni rohangálás, csomagolás stb. Igen, én is! Mégis, ahogy ezen sorokat írom, mindez mégis feledésbe merül. Imádok adni, szeretek újdonságokat kitalálni, egyedi dolgokat, akár kézzel készített ajándékokat, de mindez nem számít. Az legyen mindenki számára a legfontosabb, hogy együtt töltse az ünnepeket azokkal akiket szeret. Boldogságban, meghittségben, örömben. Együtt. 


Azt hiszem, hogy szóljon erről az ünnep, legyetek boldogok, örüljetek annak amitek van, akik körül vesznek. Kívánok sok szép élményt, örömöt, boldogságot :) 

EZÚTTAL SZERETNÉK BOLDOG, ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI, MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK! 

You May Also Like

0 megjegyzés