#92 ~ Könyvajánló - Off-Campus sorozat

by - május 29, 2018
Sziasztok!


Könyvajánlóval érkeztem a mai napra, mostanság nagyon rákaptam a Rubin-pöttyös könyvekre.

A Papír -hercegnő és a Megtört herceg után nem is gondoltam, hogy lesz könyv, ami ennyire magába szippant. Nos, mégis van. A The Deal - Az üzlet Elle Kennedy sorozatának első részét szinte egy nap alatt kiolvastam, annyira lekötött és szerintem nagyon klassz könyv, hogy nyilván meg kellett vennem a sorozat további könyveit is.
Eddig a The Deal - Az üzlet című könyvet olvastam el, de ajánlom számotokra mind a hármat.

Kezdjük is  az elején.
Elle Kennedy történetének szereplői egyetemisták, akik közül Garrett Graham a legmenőbb, hiszen a suli hokicsapatának kapitánya. A A sulis haverjaival és a csapattársaival bérelnek egy lakást, szóval neki nem kell a koliban másokkal együtt laknia. The Deal- azaz Az üzlet című könyv azzal kezdődik, hogy  Garett minden csajt megkap, akire ránéz, viszont adódik neki egy dolog, ami sokkal fontosabb lesz a csajozásnál. Az etika dogája a lehető legrosszabb lett, ha pedig nem megy át, befejezheti hokis pályafutását, ami a csapatkapitányi posztját illeti pláne. Hannah Wellsnek sikerült a dolgozat. Garrett pedig mindent elkövet azért, hogy Hannah korrepetálja. A lány egy darabig ellenáll, ám Garrett egyik gyenge pontján fogja meg a lányt, ezért Hannah belemegy az üzletbe. Garrett ugyanis felajánlja a segítségét, hogy Hannah megszerezze magának a suli másik leghelyesebb pasiját. A korrepetálás alatt azonban egyikük sem számít arra, hogy összebarátkoznak, majd Garrett egyre jobban megkedveli a lányt.

The Mistake könyv Garrett barátjáról Loganről szól, aki szintén a hokicsapat sztárja.

Tartalma: Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

A The Score - A pont című könyve pedig Hannah legjobb barátnője Allie és Dean történetét mutatja be. Dean is szintén egy nőfaló, a suli ügyeletes szívtiprója. 
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
 De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.


Vélemény: Elle Kennedy nyelvezete pont olyan, amire nekem jelenleg szükségem van. Könnyed, lezser, menő, olvasmányos, fiatalos. Garrett Graham karakterét imádtam, bírom a humorát, a gondolkodását. Azt, hogy hiába akkora szívtipró, mégis egy ilyen "átlagos" lány, mint Hannah meghódítja őt. Itt jön a képbe Hannah, akiről az elején azt gondolná az ember, hogy ilyen tipikus szürke egér, de mégis felveszi a kesztyűt a menő hokis srácokkal. 
A párosukat pedig egyenesen imádtam. Nagyon jó, hogy Elle Kennedy összehozza őket, egy kis drámát belerakva nagyon megszereti egymást a két karakter. Abszolút kedvencem lett a  könyv, ezért nem is volt kérdés, hogy a többit is elolvasom, érdekel a hokicsapat többi tagja is. Na meg persze Allie, aki az első könyvben sokszor előkerül :) Nekem pedig ő is nagyon szimpatikus. 
Mielőtt elfelejteném, azért a könyvekben erősen 18+-os jelenetek is vannak. ;-) 

A következő könyvajánlóm - persze a fentebb említett sorozat után az Ikrek hava lesz. :) 

Olvastátok már a könyveket? Nektek mi a véleményetek róla? 

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Juj nagyon meghoztad a kedvemet :D A papír hercegnőt is a te posztot miatt kezdtem el olvasni, szerintem megvan a következő kiválasztottam :3 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hát ennek örülök, ettől a könyvtől jobban készen voltam talán mint a Royal fiúktól pedig őket is imádom. Na jó nem tudok választani. :) Viszont Garrett egy haláli. Az ember annyira megkedveli őt, akármilyen szívtipró is a srác. Szóval.Olvasd el okvetlen :)

      Törlés